Hublot

Big Bang
Big Bang Black Magic 44

Om produktet

Denne Big Bang Unico Black Magic- modellen har en urkasse i børstet og polert sort keramikk som måler 44 mm. Uret har en sort tallskive i karbon fiber. Bezelen er i samme materiale som urkassen, og kommer med 6 H-formede titanskruer. Modellen leveres på en sort gummirem og er vanntett til 100m.

Urverket er HUB4100, et egenprodusert kronografurverk fra Hublot. Det er et selvtrekkende, automatisk urverk med en gangreserve på 42 timer.

161.000 kr

Diameter

44

Materiale

Keramikk

Skivefarge

Sort

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

301.CM.130.RX

Hublots flaggskipsmodell, Big Bang har revolusjonert klokkeindustrien med sitt ekstraordinære design. Et moderne ikon som fornyer seg hele tiden og gir rom for all teknisk og estetisk nyskapning. Mer enn en klokke: «A state of find».

gå til Big Bang

Hublot er det første merket som har våget å kombinere gull og gummi i samme klokke, og ble en mester i «The Art of Fusion». Møtet mellom fortid og nåtid i en futuristisk klokke. Kombinasjonen av tradisjonelle, moderne og banebrytende materialer, og sammensmeltingen mellom urmakerhåndverket og kraften i innovativ designidentitet.

Møtet mellom tradisjonelle mekanismer og deres unike konstruksjon. Og til slutt kombinasjonen av håndverk i produksjonen, hvor hele spekteret av talenter og ferdigheter jobber sammen for å lage klokker som er uten sidestykke.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter