Hublot

Big Bang
Big Bang e Titanium

Om produktet

Full av eleganse og avansert teknologi passer denne modellen perfekt med Hublot sin urmakertradisjon; en fusjon mellom tradisjon og innovasjon, banebrytende materialer og den nyeste digitale teknologien. Hublot sin første smartklokke-kolleksjon er tilgjengelig i to versjoner. Begge modellene måler 42 mm og kommer enten i titan eller sort keramikk. Hublot “Big Bang e” har ripefritt safirglass og en AMOLED HD touchskjerm. Kronen, med integrert trykker, brukes til å aktivere kontrollene for den elektroniske modulen. Smartklokken gir deg flere visningsmuligheter og komplikasjoner. Du kan velge mellom kun tidsanvisning, evighetskalender med månefase eller visning av enda en tidssone. Modellen er i tillegg vannbeskyttet til 30m. Batteriets levetid er ca. 1 dag, avhengig av bruk. Modellen støtter Android 6.0+ og nyere oppdateringer, så vel som iOS 12.0+ og nyere oppdateringer.

Denne modellen er i titan, kommer på en sort gummirem med en foldespenne også i titan.

56.600 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Smart watch

Materiale

Titan

Skivefarge

Sort

Diameter

42

Ref.nr

440.NX.1100.RX

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

gå til Big Bang

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter