Hublot

Big Bang
Big Bang Steel Diamonds 41mm

Om produktet

Denne modellen er en Big Bang i polert og satin-finished stål med stål bezel besatt av 114 diamanter. Urkassen måler 41 mm og tallskiven er sort, den har kronografvisning og datovisning mellom klokken 4 og 5. Urverket er HUB4300, som er et selvtrekkende, automatisk kronografverk med en gangreserve på 42 timer. Modellen leveres med en sort, strukturert gummirem.

184.800 kr

Diameter

41

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

341.SX.130.RX.114

Hublots flaggskipsmodell, Big Bang har revolusjonert klokkeindustrien med sitt ekstraordinære design. Et moderne ikon som fornyer seg hele tiden og gir rom for all teknisk og estetisk nyskapning. Mer enn en klokke: «A state of find».

gå til Big Bang

Hublot er det første merket som har våget å kombinere gull og gummi i samme klokke, og ble en mester i «The Art of Fusion». Møtet mellom fortid og nåtid i en futuristisk klokke. Kombinasjonen av tradisjonelle, moderne og banebrytende materialer, og sammensmeltingen mellom urmakerhåndverket og kraften i innovativ designidentitet.

Møtet mellom tradisjonelle mekanismer og deres unike konstruksjon. Og til slutt kombinasjonen av håndverk i produksjonen, hvor hele spekteret av talenter og ferdigheter jobber sammen for å lage klokker som er uten sidestykke.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter