Hublot

Big Bang
Spirit of Black Magic

Om produktet

Denne Hublot Spirit of Big Bang modellen er laget i sort keramikk og urkassen måler 42 mm. Den spesielle tallskiven på denne modellen er laget i safir. Uret drives av et automatisk kronografverk, HUB4700, med en gangreserve på ca. 5o timer. Modellen er vanntett til 100 m og leveres på en sort gummirem.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

236.700 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Keramikk

Skivefarge

Sapphire

Diameter

42

Ref.nr

641.CI.0173.RX

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

gå til Big Bang

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

Gå til Hublot