Hublot

Big Bang
Spirit of Big Bang Meca-10

Om produktet

Denne Spirit of Big Bang MECA-10 modellen har en urkasse i 18k King Gold som måler 45 mm. Uret har en sort, matt skeleton tallskive som altså gjør at urverket er synlig gjennom tallskiven. Urverket er HUB1233, et manuelt opptrekksverk med en gangreserve på hele 10 dager. Modellen leveres med en sort strukturert gummirem med foldespenne også i 18k King Gold. Uret er vannbeskyttet til 50m.

440.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Skeleton

Diameter

45

Ref.nr

614.OX.1180.RX

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

gå til Big Bang

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter