IWC Schaffhausen

Pilot
Pilots Watch Chronograph 43

Om produktet

Pilots Watch Chronograph er selve symbolet på en allsidig sportsklokke og en fremtredende følgesvenn ved alle anledninger.

Denne modellen i stål som måler 43mm har en blå tallskive som viser timer, minutter og sekunder. Modellen har dag- og dato- visning klokken 3, glass som sikrer mot forskyvning ved fall i lufttrykk og EasyX-CHANGE system som gjør det enkelt å bytte rem/lenke. Uret drives av det automatiske urverket 69385 Calibre som har en gangreserve på ca. 46 timer. Modellen presenteres på en lenke i stål og er vanntett til 100 m.

108.000 kr

Diameter

43

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

IW378004

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter