Iwc

Pilot
Pilot’s Watch Chronograph Edition Racing Green

Om produktet

Modellen Pilot’s Watch Chronograph Edition “Racing Green” har alle de kvalitetene som vanligvis finnes i et høy-ytelsesur; presisjon, funksjonalitet og pålitelighet. Det robuste 79320-kronografkaliberet sitter i denne modellen og den har en gangreserve på 44 timer når den er fullt opptrukket. På den grønne tallskiven kan du lese av dag og dato, i tillegg til en kronografvisning og tiden. Med sin soft-iron inner case er uret også beskyttet mot magnetiske felter. Kassen måler 43 mm og uret leveres på en brun kalveskinnrem. Uret er limitert til kun 1 000 eksemplarer på verdensbasis.

64.200 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Grønn

Diameter

43

Ref.nr

IW377726

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches