IWC

Pilot
Pilot`s Watch Mark XX

Om produktet

Denne modellen har en urkasse i stål og måler 40 mm. Modellen har det automatiske, selvtrekkende urverket 32111. Uret har en gangreserve på ca. 120 timer når den er fullt opptrukket. Modellen har en sort tallskive, datovisning klokken 3, gravering på baklokket og leveres på en sort kalveskinnsrem med EasX-CHANGE system.

65.700 kr

Diameter

40

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

10 bar/100 m

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Pilot

Baklokk

Lukket

Gangreserve

120

Garanti

2 år

Glass

Safir

Kaliber

32111

Materielllenkerem

Lenke

Ref.nr

IW328201

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter