IWC

Portofino
Portofino Automatic 34

Om produktet

Denne modellen i stål måler 34 mm, har en sølvfarget tallskive med 12 diamanter og sitter på en blå kalveskinnsrem med quick-change system som gjør det enkelt å bytte remmer/lenker. Urverket er det automatiske 35100 verket med en 42 timers gangreserve.

61.500 kr

Diameter

34

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

3 bar/30 m

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Portofino

Gangreserve

50

Garanti

2 år

Materielllenkerem

Rem

Spenne

C-spenne

Ref.nr

IW357411

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse. Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring.

Gå til Portofino

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter