Jaeger-LeCoultre

Polaris
Polaris Automatic

Om produktet

Denne modellen i Jaeger-LeCoultre sin Polaris kolleksjon er i stål og måler 41 mm. Uret drives av deres eget automatiske urverk Calibre 898 som består av 195 deler og har en gangreserve på ca. 40 timer. Tallskiven er blå og har hvite selvlysende tall og timemarkører for optimal lesbarhet i mørket. Modellen leveres på en lenke i stål.

89.500 kr

Diameter

41

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

Q9008180

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

Inspirert av den ikoniske Memovox Polaris fra 1968 presenterte Jaeger-LeCoultre sin nye kolleksjon «Polaris» under SIHH 2018. En modell som har høstet mye oppmerksomhet. I tillegg til den limiterte Memovox Polaris har de lansert Polaris Automatic, Polaris Date, Polaris Chronograph og Polaris Chronograph WT.

Gå til Polaris

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter