Jaeger-LeCoultre

Polaris
Polaris Mariner Date

Om produktet

Denne Polaris Mariner modellen er laget i stål og måler 42 mm. Uret drives av deres eget automatiske urverk, Calibre 899AB, som består av 218 deler og har en gangreserve på hele 70 timer. Tallskiven er i en utrolig lekker blå farge med selvlysende tall og timemarkører. Modellen leveres på en lenke i stål.

131.500 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

42

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

Q9068180

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

Inspirert av den ikoniske Memovox Polaris fra 1968 presenterte Jaeger-LeCoultre sin nye kolleksjon “Polaris” under SIHH 2018. En modell som har høstet mye oppmerksomhet. I tillegg til den limiterte Memovox Polaris har de lansert Polaris Automatic, Polaris Date, Polaris Chronograph og Polaris Chronograph WT.

Gå til Polaris

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter