Reverso Tribute Duoface Calendar

Om produktet

Nyhet 2023!

Den nye Reverso Tribute Duoface Calendar gir en subtil touch av moderne eleganse og inneholder to ikoniske Jaeger-LeCoultre-komplikasjoner – den triple kalenderen og duoface. Duoface lar deg vise to tidssoner på forskjellige sider av Reverso. Den triple kalenderen, som inkluderer dag, dato og månedsindikasjon, er en tidløs klassiker som har fått en fremtredende plassering på forsiden av modellen. Denne modellen i stål leveres med en vakker mørkeblå skinnrem med foldespenne i den karakteristiske Casa Fagliano-stilen. I tillegg følger det med en matchende rem i skinn og stoff. Takket være det smidige «quick change strap»-systemet er det enkelt å bytte mellom remmene. Uret drives av det manuelle in-house-urverket 853

220.000 kr

Diameter

49,4

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Reverso

Skivefarge

Blå

Urverk

Manuell

Vanntetthet

3 bar/30 m

Gangreserve

42

Garanti

2 år

Glass

Safir

Kaliber

853

Materiale

Stål

Materielllenkerem

Rem

Spenne

Foldespenne

Ref.nr

Q3918420

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

For lenge siden, i 1931, gjorde det dreibare systemet det mulig å svare på utfordringen gitt av britiske offiserer som spilte polo i India. De ønsket et ur som var i stand til å overleve harde slag i en polokamp. Reverso-uret ble mer enn bare en sportsklokke, den ble også en Art Deco klassiker og stod for alle dens verdier, slik som rene, geometriske silhuetter. I dag er den en av de mest ikoniske modellene innen luksusur.

Gå til Reverso

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter