Jaeger-LeCoultre

Polaris
Polaris Mariner Memovox

Om produktet

I 1956 laget Jaeger-LeCoultre historie da de lanserte det første automatiske uret med en alarmfunksjon. Denne Polaris Mariner dykkerutgaven huser det automatiske urverket 956AA som har en gangreserve på ca. 45 timer. Urkassen måler 42 mm og er i stål. Uret har en utrolig lekker blå tallskive med datovisning klokken 3 og klokken leveres på en stållenke.

192.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

42

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

Q9038180

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

Inspirert av den ikoniske Memovox Polaris fra 1968 presenterte Jaeger-LeCoultre sin nye kolleksjon “Polaris” under SIHH 2018. En modell som har høstet mye oppmerksomhet. I tillegg til den limiterte Memovox Polaris har de lansert Polaris Automatic, Polaris Date, Polaris Chronograph og Polaris Chronograph WT.

Gå til Polaris

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter