Longines

Heritage
Avigation BigEye

Om produktet

Dette er virkelig en klokke som faller i smak hos “vintage”-entusiastene. Tallskiven på denne klokken er tro mot pilot-konseptet og har god lesbarhet og et ekstra fokus på kronografens minutter. Urkassen i titan måler 41 mm og huser calibre L688, et kronografverk som produseres eksklusivt for Longines. Urverket har en gangreserve på ca. 54 timer. Denne nyeste utgaven har blå tallskive. Modellen leveres på en brun kalveskinnrem.

34.890 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Titan

Skivefarge

Blå

Diameter

41

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

L28161932

Med sin Heritage-kolleksjon kombinerer Longines skjønnheten til deres mest beundringsverdige modeller med cutting-edge urteknologi. Disse modellene er en hyllest til den pionerånd som har inspirert Longines designere siden selskapets tidlige dager. Deres ur har ledsaget mange pionerer i sine opplevelser i luften, på land og under havet. Selve kjernen er basert på denne kompetansen. Longines viser kontinuiteten i en merkevare, og at merkets stadige evne til å hylle historien gjennom raffinement og eleganse.

gå til Heritage

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter