Longines

Conquest Classic
Conquest Classic Lady

Om produktet

Med sin kombinasjon av det feminine og røffe, er denne nyheten fra Longines et perfekt valg for kvinnen som ønsker et ur for alle anledninger.

Den elegante, men sportslige modellen fra Longines måler 36 mm og er i stål og keramikk. Bezelen er besatt med 45 diamanter. Uret har en lekker sort tallskive, med diamanter som timemarkører. Klokken viser timer, minutter, sekunder og dato klokken 3. Uret leveres på en matchende stållenke.

Uret huser et batteridrevet urverk (Quartz).

22.390 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

36

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

L23870576

Conquest Classic er tro mot merkets verdier som eleganse, tradisjon og ytelse, denne kolleksjonen, der alle modellene er utstyrt med selvtrekkende automatiske urverk, er samtidig helt moderne og tidløs. Conquest Classic er det offisielle uret under mange arrangementer, inkludert hestesport, alpint, gymnastikk, bueskyting og tennis.

gå til Conquest Classic

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter