Longines

DolceVita
Dolce Vita

Om produktet

Denne modellen i stål fra DolceVita kolleksjonen har en blå tallskive med timemarkører og liten sekundviser klokken 6. Modellen har ripefritt safirglass og selve urkassen måler 20.8 × 32 mm. Uret er vanntett til 30 m (vannbeskyttet) og urverket er quartz. Modellen leveres på en blå alligatorrem.

12.790 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

32

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

L52554932

Siden 1997 har Longines Dolcevita kolleksjonen vært gjenstand for fascinasjon med sin karakteristiske rektangulære kasse og sin enestående eleganse. Det representerer den italienske livsstilen – la Dolcevita. Disse modellene vinner hjertene til kvinner over hele verden og er tilgjengelige i stål eller gult gull, eller i en delikat kombinasjon av stål og rosa gull; noen modeller er også satt med diamanter.

gå til DolceVita

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter