Longines

DolceVita
DolceVita

Om produktet

Nyhet 2022!

Siden begynnelsen har Longines DolceVita kolleksjonen illustrert moderne eleganse. Dette nye kapittelet i kolleksjonens historie representerer en unik tolkning av DolceVita med mykere linjer.

Dette uret i stål har en helfarget rød tallskive uten timemarkører og med en liten sekundviser klokken 6, og ripefritt safirglass. Kassen måler 23.30 x 37.00 mm, og presenteres på en rød alligatorrem som matcher tallskiven. Uret er drevet av et quartzverk.

13.750 kr

Diameter

23.30 x 37.00

Materiale

Stål

Skivefarge

Rød

Urverk

Quartz

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

L55124912

Siden 1997 har Longines Dolcevita kolleksjonen vært gjenstand for fascinasjon med sin karakteristiske rektangulære kasse og sin enestående eleganse. Det representerer den italienske livsstilen – la Dolcevita. Disse modellene vinner hjertene til kvinner over hele verden og er tilgjengelige i stål eller gult gull, eller i en delikat kombinasjon av stål og rosa gull; noen modeller er også satt med diamanter.

gå til DolceVita

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter