Longines


Mini DolceVita

Om produktet

Nyhet 2023!

Longines introduserer Mini DolceVita. Med sitt klassiske design, estetiske variasjoner og diskrete profil, utstråler modellen moderne eleganse og diskret luksus. Hver referanse i kolleksjonen har en rektangulær 21,5 mm x 29 mm stålkasse og drives av det svært presise quartzurverket L178.

Denne modellen har en sølvfarget skive med blå romertall og en lekker sort alligatorrem.

21.050 kr

Diameter

21,5

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

DolceVita

Skivefarge

Sølv

Urverk

Quartz

Vanntetthet

3 bar/30 m

Skjul-pris

Nei

Baklokk

Lukket

Garanti

2 år

Glass

Safir

Materiale

Stål

Materielllenkerem

Rem

Spenne

C-spenne

Ref.nr

L52004712

Siden 1997 har Longines Dolcevita kolleksjonen vært gjenstand for fascinasjon med sin karakteristiske rektangulære kasse og sin enestående eleganse. Det representerer den italienske livsstilen – la Dolcevita. Disse modellene vinner hjertene til kvinner over hele verden og er tilgjengelige i stål eller gult gull, eller i en delikat kombinasjon av stål og rosa gull; noen modeller er også satt med diamanter.

gå til DolceVita

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter