Longines


Mini DolceVita Blossom Pink

Om produktet

Nyhet 2023!

Longines introduserer Mini DolceVita. Med sitt klassiske design, estetiske variasjoner og diskrete profil, utstråler modellen moderne eleganse og diskret luksus. Hver referanse i kolleksjonen har en rektangulær 21,5 mm x 29 mm stålkasse og drives av det svært presise quartzurverket L178. Skiven med romerske tall og alligatorremmen har en matchende lyserosa farge og bezeln er omgitt av 38 IF-VVS Top Wesselton diamanter.

44.550 kr

Kolleksjon

DolceVita

Skivefarge

Rosa

Urverk

Quartz

Vanntetthet

3 bar/30 m

Diameter

21,5

Kassemateriale

Stål

Baklokk

Lukket

Garanti

2 år

Glass

Safir

Materiale

Stål

Materielllenkerem

Rem

Spenne

C-spenne

Skjul-pris

Nei

Ref.nr

L52000992

Siden 1997 har Longines Dolcevita kolleksjonen vært gjenstand for fascinasjon med sin karakteristiske rektangulære kasse og sin enestående eleganse. Det representerer den italienske livsstilen – la Dolcevita. Disse modellene vinner hjertene til kvinner over hele verden og er tilgjengelige i stål eller gult gull, eller i en delikat kombinasjon av stål og rosa gull; noen modeller er også satt med diamanter.

gå til DolceVita

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter