Longines

Heritage
Military

Om produktet

Longines sier at dette er denne modellen inspirert av et pilot-ur fra tidlig 1940-tallet som ble gitt til “the Royal Air Force” under andre verdenskrig. Longines Heritage Military har et tydelig vintage preg og måler 38,5 mm. Modellen er laget i stål og har en sølvfarget tallskive med arabiske tall og blå visere. Urverket i denne modellen er et automatisk verk med ca. 64 timers gangreserve. Modellen leveres på en skinnrem.

18.990 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

38,5

Ref.nr

L28194932

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Med sin Heritage-kolleksjon kombinerer Longines skjønnheten til deres mest beundringsverdige modeller med cutting-edge urteknologi. Disse modellene er en hyllest til den pionerånd som har inspirert Longines designere siden selskapets tidlige dager. Deres ur har ledsaget mange pionerer i sine opplevelser i luften, på land og under havet. Selve kjernen er basert på denne kompetansen. Longines viser kontinuiteten i en merkevare, og at merkets stadige evne til å hylle historien gjennom raffinement og eleganse.

gå til Heritage

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines