Longines


HydroConquest GMT Blue

Om produktet

Nyhet 2023!

De nye modellene i HydroConquest-kolleksjonen drives av et eksklusivt GMT-urverk som gjør det mulig å vise tid i to forskjellige tidssoner. Det er utstyrt med en balansefjær i silikon og innovative ikke-magnetiske komponenter som gjør dette urverket mer enn 10 ganger mer motstandsdyktig mot magnetfelt enn ISO 764-standarden. Denne modellen har en diameter på 41 mm, en mørkeblå keramisk bezel og mørkeblå solstråleskive. Denne versjonen leveres enten med lenke eller en blå gummirem. Uret drives av Calibre L844 og har en gangreserve på opptil 72 timer.

35.750 kr

Diameter

41

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

HydroConquest

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

30+ bar/300+ m

Baklokk

Lukket

Gangreserve

72

Garanti

5 år

Glass

Safir

Kaliber

L884

Materiale

Stål

Materielllenkerem

Lenke

Skjul-pris

Nei

Ref.nr

L37904966

Den berømte sveitsiske urprodusenten kan skryte av en lang tradisjon og historie preget av deres eleganse og ytelse. Disse verdiene er perfekt representert ved deres sportskolleksjon – HydroConquest. Denne kolleksjonen er dedikert til alle menn og kvinner som er på jakt etter et høyytelsesur som kombinerer teknisk innovasjon og eleganse.

gå til HydroConquest

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter