Omega

Seamaster
Seamaster Diver 300m

Om produktet

I tråd med merkets dype tilknytning til sjøen, er OMEGA stolt partner til Nekton, en ideell forskningsstiftelse forpliktet til beskyttelse og forvaltning av verdenshavene. Denne modellen lanseres til støtte for Nekton.

Modellen er laget i stål og urkassen måler 42 mm. Bezelen er i titan og tallskiven i sort matt keramikk, med et polert bølgemønster. Urverket i denne modellen er Master Chronometer calibre 8806, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 55 timer. Modellen er vanntett til 300m og leveres på en gummirem.

63.500 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

42

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

O21032422001002

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Omegas sporty Seamaster kolleksjon er en hyllest til deres maritime arv. Denne modellen er et eksempel på deres velkjente urmakerkunst og hyller Omegas dykkerurhistorie og deres pionerånd.

gå til Seamaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter