Omega

Speedmaster
Speedmaster '57

Om produktet

Denne modellen er inspirert av en legendarisk forgjenger. Uret har ripefritt safirglass over en grønn tallskive med en liten sekundviser klokken 9, og 60-minutters- og 12-timers teller klokken 3 og datovisning klokken 6. Bezelen, med sin tachymeter skala, er montert på en 40,5 mm stålkasse. Urverket er Omegas Co-Axial manuelle kaliber 9906 med en gangreserve på ca. 60 timer. Modellen leveres på en lenke i stål og er vannbeskyttet til 50 meter.

Dersom modellen ikke er på lager blir det informert om estimert leveringstid ved bestilling.

120.900 kr

Diameter

40,5

Materiale

Stål

Skivefarge

Grønn

Urverk

Manuell

Vanntetthet

5 bar/50 m

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Speedmaster

Baklokk

Åpent

Gangreserve

60

Garanti

5 år

Glass

Safir

Kaliber

9906

Materielllenkerem

Lenke

Ref.nr

O33210415110001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis.

Gå til Speedmaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter