Omega

Speedmaster
Speedmaster Moonwatch Alinghi

Om produktet

For å feire seilerpartnerskapet mellom OMEGA og ALINGHI har den legendariske Speedmaster Dark Side of the Moon fått dette innovative designet. Modellen som måler 44,25 mm er laget i sort keramikk, med en ALINGHI-logo i rødt på stopp-start-trykkeren. Tachymeter-skalaen er i Super-LumiNova, mens den perforerte sorte gummiremmen har røde detaljer.

Gjennom urskiven kan du se Caliber 1865. Detaljene på urverket er inspirert av skroget til ALINGHI TF35 katamaranen. Selve urverket er et manuelt urverk med en gangreserve på ca. 48 timer.

117.500 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

44,25

Ref.nr

O31192443001002

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis.

Gå til Speedmaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter