Omega

Speedmaster
Speedmaster Moonwatch

Om produktet

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis.

Den kanskje viktigste oppdateringen gjort på denne modellen i 2021 er ankomsten av urverket; Co-Axial Master Chronometer Caliber 3861. Det nye verket sørger for at klokken ikke vil bli påvirket av selv de mest ekstreme magnetfeltene som når 15.000 gauss. Hele klokken er Master Chronometer sertifisert – som har den høyeste standarden for presisjon, ytelse og magnetisk motstand i den sveitsiske klokkeindustrien. OMEGA har gjort enda flere endringer rundt håndleddet. En integrert, fullbørstet lenke med “fem-buet lenke per rad-design”. I likhet med Moonwatch-stiler fra fortiden, inkluderer den en ny lås med en polert OMEGA-logo.

Videre er det gjort små endringer på bezel og tallskive. Som “prikken over 90” på bezelen og tallskiven som er tilbake til den historiske “step-dial”.

Modellen måler fortsatt 42 mm og denne utgaven har safirglass. Urverket, 3861, er et manuelt urverk som har en gangreserve på ca. 50 timer og modellen er vanntett til 50m.

77.600 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

42

Ref.nr

O31030425001002

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis.

Gå til Speedmaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter