Om produktet

Som en del av alle seks månelandingene i historien, er den legendariske Omega Speedmaster et ekte ikon innen romfart, og et ekte tegn på Omega som pioner innen korrelasjonen mellom romfart og horologi.

Denne modellen måler 44,25 mm, og feirer Omega sin sammenheng med månen på det sorte urverket som har en lasergravert del som representer månens overflate. Deler av urverket er «Skeletonised» som gjør at man se igjennom urverket fra framsiden til baksiden av uret.

Uret blir presentert på en sort perforert skinnrem med gule detaljer. Hele urkassen er produsert i sort keramikk, som gjør den svært motstandsdyktig mot riper og merker. Viserene som tilhører stoppeklokkefuksjonen kommer i en matchene gulfarge til den allerede spreke remmen.

Det spesielle dekorerte urverket som sitter i denne modellen er Omega Calibre 1869. Bakdelen av klokken er også gravert med “APOLLO 8, DEC 1968”, “DARK SIDE OF THE MOON”, and “WE’LL SEE YOU ON THE OTHER SIDE.”

94.500 kr

Type

Armbåndsur, herre

Diameter

0

Ref.nr

O31192443001001

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. Omega Speedmaster Professional ”Moonwatch” har en sort tallskive, plexiglass, liten sekundviser, og 30-minutters og 12-timers tellere, samt en sentralisert kronografviser.

Gå til Speedmaster