TAG Heuer


Aquaracer 200 Solograph 40mm

Om produktet

TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph er en ny tolkning av en klokke laget for utendørs bruk. Den aller første solenergidrevne TAG Heuer innholder det innovative Solargraph-urverket for å utnytte solens ubegrensede energi. Takket være Solargraph-teknologien som driver Calibre TH50-00, gir denne klokken en rekke fordeler: det er ikke nødvendig å bytte klokkens batteri; den lades opp med sollys eller kunstig lys.

Modellen i titan måler 40mm, har en sort tallskive med datovisning klokken 3 og polarblå detaljer. Den er vanntett til 200m og presenteres på en sort rem.

36.450 kr

Diameter

40

Kassemateriale

Annet

Kolleksjon

Aquaracer

Skivefarge

Sort

Urverk

Quartz

Vanntetthet

20 bar/200 m

Baklokk

Lukket

Garanti

2 år

Glass

Safir

Materiale

Annet

Materielllenkerem

Rem

Spenne

Foldespenne

Skjul-pris

Nei

Ref.nr

WBP1112.FT6199

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter