TAG Heuer


Aquaracer 30mm

Om produktet

Nyhet 2023!

Med en robust design skapt for intense prestasjoner og en grønn perlemorskive med 11 gnistrende diamanter, er denne modellen den perfekte kombinasjonen av stil og styrke. Den kraftige stålkassen på 30 mm har en tredelt lenke med en foldespenne og en justerbar «extensionlink» som gir ekstra komfort. Uret drives av det automatiske urverket Calibre 9 Automatic, som har en gangreserve på omtrent 40 timer.

40.100 kr

Diameter

30

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Aquaracer

Skivefarge

Grønn

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

20 bar/200 m

Ref.nr

WBP2415.BA0622

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter