TAG Heuer


Aquaracer 40mm

Om produktet

Man finner eleganse i hver eneste detalj på denne prestisjefylte Aquaraceren, der styrken av 18K massivt gull kombineres med sporty gummi. Denne unikt designede klokken er skapt for de som våger å gå lenger og overvinne sine grenser. Modellen har en dyp mørkeblå urskive med visere i belagt gull og datovisning kl. 6. Bezeln og den matchende kronen er i massivt gull, og gummiremmen med foldespenne i stål har «extensionlink» for ekstra komfort. 

60.150 kr

Diameter

40

Kassemateriale

Gull/stål

Kolleksjon

Aquaracer

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

20 bar/200 m

Baklokk

Lukket

Gangreserve

38

Garanti

2 år

Glass

Safir

Kaliber

Calibre 5

Materiale

Gull/Stål

Materielllenkerem

Rem

Spenne

Foldespenne

Ref.nr

WBP2150.FT6210

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter