TAG Heuer


Aquaracer Professional 200 Date

Om produktet

Denne Aquaraceren er designet for å takle naturen og være pålitelig selv under ekstreme forhold. Den vakre lyseblå skiven bringer tankene til is og himmel. Urkassen i stål har en diameter på 40 mm og modellen tåler trykk ned til 200 meters dybde.

31.600 kr

Diameter

40

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Aquaracer

Skivefarge

Blå

Urverk

Quartz

Vanntetthet

20 bar/200 m

Baklokk

Lukket

Garanti

2 år

Glass

Safir

Materiale

Stål

Materielllenkerem

Lenke

Skjul-pris

Nei

Ref.nr

CBP1112.BA0627

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter