TAG Heuer


Aquaracer Professional 300

Om produktet

Nyhet 2023!

Ved å minne om idylliske laguner, setter den dristige turkise fargen på tallskiven scenen for denne TAG Heuer Aquaracer modellen som er vanntett til 300 meter. Designet for å tåle ekstremt trykk, er denne dykkerklokken klar til å utfordre grenser.

Modellen i stål måler 36mm og har en lekker turkis tallskive med 8 diamanter som timemarkører og datovisning klokken 6. Uret drives av det automatiske urverket Calibre 5 Automatic som har en gangreserve på ca. 38 timer. Modellen er vanntett til 300m og presenteres på en stållenke.

44.950 kr

Diameter

36

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Aquaracer

Skivefarge

Turkis

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

30+ bar/300+ m

Baklokk

Lukket

Gangreserve

38

Garanti

2 år

Glass

Safir

Kaliber

Calibre 5

Materiale

Stål

Materielllenkerem

Lenke

Ref.nr

WBP231K.BA0618

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter