TAG Heuer


Aquaracer Professional 200 Solargraph

Om produktet

Ved å integrere Solargraph-teknologien, et solcelledrevet urverk, presenterer denne 40 mm TAG Heuer Aquaracer Professional 200 en lett, avsmalnende design med robust titan av klasse 2 for å sikre maksimal robusthet og allsidighet under ekstreme forhold. Den perfekte følgesvenn for alle idrettsutøvere og naturinteresserte.

Modellen i titan måler 40mm, har en sort tallskive med datovisning klokken 3 og polarblå detaljer. Ved å bruke enhver lyskilde, solen eller enhver kunstig lyskilde, gir det nye Solargraph-kaliberet uavbrutt strøm for eksepsjonell ytelse dag og natt.

Modellen er vanntett til 200m og presenteres på en lenke i titan.

36.450 kr

Diameter

40

Kassemateriale

Titan

Kolleksjon

Aquaracer

Skivefarge

Sort

Urverk

Quartz

Vanntetthet

20 bar/200 m

Baklokk

Lukket

Garanti

2 år

Glass

Safir

Materiale

Titan

Materielllenkerem

Lenke

Ref.nr

WBP1180.BF0000

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter