TAG Heuer


Carrera Automatic Chronograph 44

Om produktet

Nyhet 2023!

Denne modellen er ideell for deg som ønsker å utgjøre et statement med ditt ur, da den garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Med sin fantastiske grønnfarge og sportslige, men likevel elegante design, er denne klokken perfekt for de som ønsker å skille seg ut fra mengden. Modellen måler 44 mm, har en stålkasse og et åpent baklokk i safirglass som viser frem urverket Calibre Heuer 02.

 

72.900 kr

Diameter

44

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Carrera

Skivefarge

Grønn

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

10 bar/100 m

Skjul-pris

Nei

Ref.nr

CBN2A1N.FT6238

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født.

gå til Carrera

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter