TAG Heuer

Carrera
Carrera Automatic 42

Om produktet

Denne Tag Heuer Carrera modellen er en elegant kronograf med strømlinjeformet estetikk. Den måler 42 mm og kassen er i både børstet og polert stål. Bezelen er i stål på denne modellen og tallskiven i en klassisk blå farge. Modellen er vanntett til 100 m. Urverket er Calibre HEUER02, et automatisk kronografverk, produsert av TAG Heuer. Urverket har en gangreserve på ca. 80 timer.

64.750 kr

Diameter

42

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

CBN2011.BA0642

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født.

gå til Carrera

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter