TAG Heuer


Carrera Chronograph

Om produktet

Nyhet 2023!

Denne prestisjetunge sorte 39mm- versjonen av Tag Heuer «Glass box» er gjenskapt fra den omvendte panda 2447 NS-modellen, og innkapsler Carreras signaturdesign med en moderne vri. Med sin luksuriøse perforerte kalveskinnreim er denne klokken resolutt «driven to dare». 

Kronografen i polert stål måler 39mm og har en lekker sort tallskive med subdials i en vakker kontrast til tallskiven. Uret drives av det automatiske urverket TH20-00 som har en gangreserve på ca. 80 timer. 

Modellen er vanntett til 100m og presenteres på en blå lærrem. 

72.850 kr
Ved interesse for denne klokken, vennligst kontakt oss.
Kontakt oss

Diameter

39

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Carrera

Skivefarge

Sort

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

10 bar/100 m

Ref.nr

CBS2210.FC6534

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født.

gå til Carrera

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter