TAG Heuer


Carrera Date

Om produktet

Nyhet 2023!

Denne ergonomiske modellen er den perfekte kombinasjonen av eleganse og komfort med sine tynnere lugs. Den dempede solstråleskiven i pastellgrønn skaper en fin kontrast med de rosègullbelagte viserne og indeksene. Inne i kassen på 36 mm finner du Calibre 7-urverket med en gangreserve på 56 timer, og stållenken har den klassiske H-formen som er en signatur for Carrera.

37.650 kr

Diameter

36

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Carrera

Skivefarge

Grønn

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

5 bar/50 m

Ref.nr

WBN2312.BA0001

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født.

gå til Carrera

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter