TAG Heuer


Carrera X Porsche Orange Racing 44mm

Om produktet

Denne Carrera modellen er en hyllest til lidenskapen for racing som deles av TAG Heuer og Porsche. De oransje detaljene er inspirert av fargen på varmegnistene som bilen lager på asfalten.

Modellen i stål og keramikk måler 44mm, og presenteres på en sort lærrem. Synlig gjennom baklokket i safirglass og med en gangreserve på 80 timer, er det egenproduserte Calibre Heuer 02-urverket. Modellen er vanntett til 100m.

83.850 kr

Diameter

44

Kassemateriale

Keramikk

Kolleksjon

Carrera

Skivefarge

Sort

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

10 bar/100 m

Ref.nr

CBN2A1M.FC6526

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født.

gå til Carrera

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter