Tag Heuer

Connected
Golf Edition

Om produktet

Denne Connected modellen er spesialdesignet for golfere og er tredje generasjon av sitt slag. Tag Heuer har også vært med på å utvikle en golf-app som du enkelt kan koble klokken opp mot. Funksjoner denne utgaven innehar er blant annet tilgang på 40.000 golfbaner, analyse av dine prestasjoner og statistikk etter hver runde.

Modellen er laget i ultralett sort titan og måler 45 mm. På bezelen som er i sort keramikk, finner du teksten “golf edition” samt markering av de 18 hullene. Modellen leveres på en sporty hvit rem med foldespenne og det medfølger en ekstra sort gummirem.

29.900 kr

Diameter

45

Materiale

Titan

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Smart watch

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

SBG8A82.EB0206

Med lidenskap for presisjon, håndverk og nyskapende teknologi har TAG Heuer utviklet sin Connected Watch  skreddersydd for dine spesifikasjoner.  De kombinerer eleganse og håndverk med høyteknologiske funksjoner, for en tilpasset fysisk og digital opplevelse fokusert på ytelse.

gå til Connected

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter