Tag Heuer

Formula 1
Formula 1 Chronograph

Om produktet

Denne kronografen i børstet stål måler 43 mm. Tallskiven er karbonfiber-mønstret og har gule detaljer. Bezelen i stål har en tachymeterskala i sort keramikk. Uret drives av et quartzverk, er vanntett til 200m og leveres på en stållenke.

21.900 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Gul

Diameter

43

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

CAZ101AC.BA0842

Tag Heuer Formula 1 – et casual sportsur inspirert av Formula 1. Den avanserte teknologien er inspirert av den ekstreme ytelsen til MCLAREN Formula 1-team. TAG Heuer Formula 1 er brukt av mesterne som deler TAG Heuers driv for ekstrem dyktighet.

gå til Formula 1

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter