TAG Heuer

Carrera
Carrera Porsche Chronograph

Om produktet

Den luksuriøse sveitsiske klokkeprodusenten TAG Heuer og den tyske sportsbilprodusenten Porsche har annonsert sitt nye partnerskap: en autentisk allianse mellom to merker som har felles DNA i motorsport og racing. En ny klokke, TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph, er avduket som første «feiring» av samarbeidet mellom de to ikoniske produsentene.

TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph måler 44 mm og har en urkasse i børstet og polert stål. Modellen er drevet av det automatiske urverket, Calibre Heuer 02, med en gangreserve på ca. 80 timer. Tallskiven er grå og har datovisning ved klokken 6. Bezelen er i sort keramikk med en tachymeterskala og Porsche inskripsjon. Modellen er vanntett til 100 m og denne utgaven leveres på en lenke i stål.

Les mer om samarbeidet her.

68.900 kr

Diameter

44

Materiale

Stål

Skivefarge

Grå

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

CBN2A1F.BA0643

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana”, et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født.

gå til Carrera

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter