Tudor


Black Bay

Om produktet

Nyhet 2023!

Tudor introduserer den nye Black Bay med en burgunder bezel som inkluderer både tekniske og estetiske oppdateringer. Modellen har nye designelementer, en «T-fit» lås på lenken, og er Master Chronometer sertifisert av METAS. Urkassen i stål måler 41 mm og sitter på en stållenke. Uret har en sort, varm tallskive og burgunder bezelring. Denne modellen huser Tudor sitt Manufacture Calibre MT5602-U med en gangreserve på ca. 70 timer.

60 år med Tudor- dykkerhistorie destillert til en virkelig ikonisk klokke. 

44.200 kr
Ved interesse for denne klokken, vennligst kontakt oss.
Kontakt oss

Diameter

41

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Black Bay

Skivefarge

Sort

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

20 bar/200 m

Ref.nr

7941A1A0RU-0001

De estetiske kodene som bidro til at de kjente, historiske modellene var store klassikere er bevart i denne nytolkningen.

gå til Black Bay

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

gå til Tudor

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter