Tudor

Black Bay
Black Bay Dark

Om produktet

Tudor Black Bay Dark er en røff og stilig klokke. Modellen har en 41 mm stor urkasse og er produsert i PVD behandlet stål, som gir den matte sorte utførelsen. Black Bay Dark huser Tudor sitt in-house verk, MT5602, med ca 70 timers gangreserve. Denne modellen leveres på en matchende lenke i PVD behandlet stål.

43.470 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

PVD/stål

Skivefarge

Sort

Diameter

41

Ref.nr

79230DK-95770DK-01I

De estetiske kodene som bidro til at de kjente, historiske modellene var store klassikere er bevart i denne nytolkningen.

gå til Black Bay

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

Gå til Tudor

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter