Om produktet

A lifetime of artistry and skill – komplisert urmakerkunst er den øverste test av designernes kompetanse og urmakernes dyktighet. Hos Patek Philippe mestrer de alle horologiske komplikasjoner og har to ganger dette århundret bygget verdens mest kompliserte bærbare ur. I hvert ur har flere livstider med kunst og dyktighet fanget for å kunne produsere et objekt av tidløs verdi.

Tekniske data:

  • Mekanisk, selvtrekkende urverk, caliber 324 S Q
  • Perpetual calendar
  • Visning av dag, dato, måned og skuddår
  • Tallskive i “krem”
  • Blank sjokoladebrun alligatorrem med håndsydd søm
  • Foldespenne
  • Vanntett til 30 m
  • Urkasse i hvitt gull
  • Diameter på urkassen er 40mm

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg, eller besøk www.patek.com

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Diameter

0

Ref.nr

5320G-001

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Grand Complications viser høyeste grad av designerens kompetanse og urmakerens dyktighet. Patek Philippe mestre alle horologi komplikasjoner og har to ganger dette århundret bygget verdens mest kompliserte bærbar ur.

gå til Grand Complications

Vår forretning i Karl Johansgate 31 er Norges eneste forhandler av Patek Philippe. Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Geneves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. De er trofaste til sine teknikker, sine urmakere og håndverkere. Deres kunster lever i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien. Patek Philippe er Genèves eldste uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne, samtidig som de følger sin langsiktige tradisjon. Og som de sier – «You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation».

Gå til Patek Philippe