Blancpain

Fifty Fathoms
Bathyscaphe

Om produktet

Denne Bathyscaphe modellen i stål måler 38 mm og har en nydelig sort tallskive med datovindu mellom kl 4 og 5. Med sin elegante størrelse er dette et ur som passer til en hver anledning, men likevel ivaretar sin arv som et dykkerur. Uret er vanntett til 300 m og leveres på en matchende sort stoffrem med c-spenne.

98.900 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Grå

Diameter

38

Ref.nr

5100B-1110-B52A

Siden 1735 har Blancpain bidratt til utviklingen innen mekaniske ur, samtidig som de har klart å bevare de tradisjonelle ferdighetene som grunnleggeren deres, Jehan-Jacques Blancpain, hadde. I 1735 grunnla han Blancpain ved å åpne sitt første verksted i øverste etasje i huset sitt i Villeret (dagens Bernese Jura). Urprodusenten er tro mot sine verdier og inngår stadig spennende samarbeid med partnere som deler deres lidenskap for excellence. Enten om det er motorsport, på det åpne hav, gastronomi eller livsstil, så er Blancpain svært stolte av sine partnere. På denne måten kan de søke nye utfordringer og videre utvikle sin kreativitet og autentisitet.

gå til Blancpain

Fifty Fathoms-kolleksjon uttrykker Blancpains lidenskap for havet og verden under vann, noe de viste i 1953 da de lanserte det første moderne dykkeruret. Siden da har de fulgt dykkere og fotografer i deres utforskning og oppdagelser av havet og deres skjønnheter. Dermed har de bidratt til økt kunnskap om dette fascinerende universet og motivert andre til å være med å beskytte det.

Gå til Fifty Fathoms

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter