Breguet

Classique
Moonphase

Om produktet

Denne modellen fra Classique-kolleksjonen er i 18-karat hvitt gull og måler 39 mm. Den har en “Grand Feu” emalje tallskive og de karakteristiske blå viserne. I tillegg er det en gangreserveindikator og månefase som vises på tallskiven. Urverket er et selvtrekkende, mekanisk urverk, calibre 591DRL, med en gangreserve på 38 timer. Uret leveres på en sort skinnrem og baklokket er i safirglass.

298.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Emalje

Diameter

39

Ref.nr

G7787BB299V6

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet sitt verksted i Paris. Hans driv og evne til videreutvikling, oppfinnelser og tekniske finesser gjorde han til en av de beste urmakerne vi kjenner til, selv den dag i dag. Ut fra dørene i 39 Quai de l’Horloge fikk storheter som Napoleon, Marie-Antoinette og andre kongelige sine ur, og Breguet er også i dag kjent for sin innovative evne, og deres tekniske og estetiske ur. Over 200 år etter det hele begynte lever selskapet fortsatt etter den samme kjernen som grunnleggeren deres gjorde.

gå til Breguet

Classique-kolleksjonen bygger på idealer slik som presisjon, renhet og elegante linjer. Om det er extra-thin modeller eller kompliserte ur, er de alle dedikerte til de tekniske prinsippene, det kunstneriske og de tradisjonelle verdiene til et Breguet-ur.

Gå til Classique

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter