Om produktet

Denne modellen fra Classique-kolleksjonen er i 18 karat rosa gull og måler 40 mm. Den har en “Grand Feu” emalje tallskive og de karakteristiske blå viserne. Urverket er et selvtrekkende mekanisk verk, calibre 502.3 SD, med en gangreserve på 45 timer. Uret leveres på en brun skinnrem og baklokket er i safirglass.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

206.700 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Skivefarge

Emalje

Diameter

40

Materiale

Rosa gull

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

G7147BR299WU

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet sitt verksted i Paris. Hans driv og evne til videreutvikling, oppfinnelser og tekniske finesser gjorde han til en av de beste urmakerne vi kjenner til, selv den dag i dag. Ut fra dørene i 39 Quai de l’Horloge fikk storheter som Napoleon, Marie-Antoinette og andre kongelige sine ur, og Breguet er også i dag kjent for sin innovative evne, og deres tekniske og estetiske ur. Over 200 år etter det hele begynte lever selskapet fortsatt etter den samme kjernen som grunnleggeren deres gjorde.

gå til Breguet

Classique-kolleksjonen bygger på idealer slik som presisjon, renhet og elegante linjer. Om det er extra-thin modeller eller kompliserte ur, er de alle dedikerte til de tekniske prinsippene, det kunstneriske og de tradisjonelle verdiene til et Breguet-ur.

Gå til Classique