Hublot


Classic Fusion Chronograph Titanium Green

Om produktet

Denne modellen er en Classic Fusion med en urkasse som måler 45 mm. Urkassen er i polert titan. Uret har en grønn sunray tallskive med datovisning klokken 6. Urverket er et selvtrekkende, automatisk urverk (HUB1143) med en gangreserve på ca. 42 timer. Modellen leveres med en grønn gummirem med foldespenne i stål.

128.400 kr

Diameter

45

Kassemateriale

Titan

Kolleksjon

Classic Fusion

Skivefarge

Grønn

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

5 bar/50 m

Skjul-pris

Nei

Ref.nr

521.NX.8970.RX

Unik, sterk og essensiell, Classic Fusion -kolleksjonen tolker klassisk eleganse på nytt med Hublots makeløse preg. En bestemt og unik stil, tilgjengelig i et stort utvalg av design, materialer og farger.

gå til Classic Fusion

Hublot er det første merket som har våget å kombinere gull og gummi i samme klokke, og ble en mester i «The Art of Fusion». Møtet mellom fortid og nåtid i en futuristisk klokke. Kombinasjonen av tradisjonelle, moderne og banebrytende materialer, og sammensmeltingen mellom urmakerhåndverket og kraften i innovativ designidentitet.

Møtet mellom tradisjonelle mekanismer og deres unike konstruksjon. Og til slutt kombinasjonen av håndverk i produksjonen, hvor hele spekteret av talenter og ferdigheter jobber sammen for å lage klokker som er uten sidestykke.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter