Iwc

Ingenieur
Automatic

Om produktet

Denne modellen i Ingenieur- kolleksjonen er et «enkelt» og klassisk ur med datovindu kl 3 og en urkasse i stål som måler 40 mm. Tallskiven er sølvfarget og timemarkørene er selvlysende, veldig likt slik Ingenieur-kolleksjonen ble produsert på 1950-tallet. Urverket i denne modellen er det selvtrekkende verket, calibre 35111, med en gangreserve på ca. 42 timer. Denne modellen leveres på en sort alligatorrem.

52.900 kr

Skivefarge

Sølv

Diameter

40

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

IW357001

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Elegant, funksjonell og den holder seg til sin tradisjon, og reflekterer stadig designelementene definert av den legendariske Gerald Genta.

gå til Ingenieur

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

Gå til IWC