Iwc

Pilot
Pilot’s Watch Chronograph Spitfire

Om produktet

Dette var en av nyhetene fra 2016 hos IWC, nå har deres Pilot’s Watch Chronograph Spitfire fått et lite ansiktsløft. Spitfire var et fly brukt av the Royal Air Force og var kjent for sin enestående ytelse. Siden 2003 har Spitfire også vært en del av IWCs Pilot’s Watch-kolleksjon. Denne modellen ble designet som et sportsur til daglig bruk. Bezelen på stålkassen er polert, det samme er to av av radene i stållenken, noe som gir en helt spesielt følelse av kvalitet. Den grå tallskiven med sin metallic finish gjør at klokken matcher skroget til sin navnebror, Spitfire. En soft-iron innerkasse gjør at denne modellen er beskyttet fra magnetiske felter og glassen er beskyttet mot plutselige trykkfall. Tallskiven har dag og datovisning, og klokken har en kronograffunksjon. Urverket i denne modellen er det robuste 79320-kronografverket, med en stoppeklokke som kan ta tiden helt opp til 12 timer. Gangreserven på klokken er 44 timer. Kassen måler 43 mm og uret leveres på en stållenke.

68.700 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Grå

Diameter

43

Ref.nr

IW377719

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches