Om produktet

Tre visere og en diskré datovisning, men den trenger ikke noe mer. Den runde urkassen på 40 mm er svært enkel og denne modellen i stål har en sølvfarget tallskive med gulldetaljer og den leveres på en sort alligatorrem. Urverket er automatisk, kaliber 35111, og har en gangreserve på ca 42 timer når den er fullt opptrukket.

50.200 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

40

Ref.nr

IW356517

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse. Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring.

Gå til Portofino

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter